Riku & Ystävät

RIKU NIEMINEN: kortiston partaalta stand up-lavoille

Netissä levinneen huhun mukaan Kingi ja 1001 Rikua ohjelmista tuttu näyttelijä Riku Nieminen on vailla töitä. Viraalisti leviävän videon perusteella monille on syntynyt kuva siitä, että munamiehenä julkisuuteen noussut Nieminen on jäänyt työttömäksi ja kipeästi uuden työn tarpeessa.

Vahvistamme, että tieto ei pidä paikkaansa, vaan tähtikoomikko valmistautuu huhtikuussa starttaavalle stand up -kiertueelleen!

Niemisen stand up-kyvyt on tiedetty jo pitkään näyttelijä-kollegoiden keskuudessa. Elävän yleisön eteen hänet sai houkuteltua stand up club -isäntä Miska Kajanus, joka on mukana järjestämässä Niemisen ensimmäistä kiertuetta.

Näin monikasvoinen Nieminen kommentoi uutta aluevaltaustaan: ”Kun nyt ei tulis munattua itteensä. Taas.”

Aivan yksinään ei Nieminen kiertueelle lähde, vaan mukaan on koottu liuta koomikoita tunnetusta lähipiiristä. Kiertue kulkeekin nimellä Riku ja ystävät. 

Kiertue käynnistyy 4.4.2015 Kerava-salissa ja luvassa on läkähdyttävän hauskoja esityksiä huhtikuun ajan. Kiertue jatkuu 11.4.2015 Nummelassa, Luksiassa ja huipentuu Helsingin Casinon Fennia -saliin 25.4. Tuolloin lavalla nähdään myös katusoittobändien aatelinen NELJÄ ÄSSÄÄ, joka tarjoilee omintakeisia versioita päivän hiteistä.

Riku ja ystävät
Riku ja ystävät